Quotes over Koen

“Koen is een scherp en kritisch denker die als geen ander in staat om door de hectiek en ‘clutter’ van de vele business uitdagingen heen te kijken. Samen met managementteams komt hij tot scherpe keuzes die een richtinggevend en wenkend perspectief bieden.”

Prof. Dr. Laurens Sloot, EFMI Business School en Rijks Universiteit Groningen

 

Een ‘omdenkende nadenker’ die rekening houdend met de ervaringen van het verleden, met beide benen in het heden staat om de juiste koers te zetten naar de toekomst!

Kees de Kat, CEO Royal FruitMasters

 

“In mijn tijd bij Jumbo heeft Koen meegedacht in de aanscherping van de verspropositie. Ik kijk met veel plezier terug op het project “beste in vers” waarin we grote stappen hebben gezet in het aanscherpen van de verspropositie van Jumbo met mooie resultaten. De kracht van Koen ligt in de gestructureerde aanpak, een strategisch kader schetsen, een spiegel voorhouden en een kritische blik op de kwaliteit van de plannen.”

Klaas de Boer, Directeur Buying & Merchandising Vomar Voordeelmarkt

 

“Koen heb ik leren kennen als een adviseur die op basis van waarachtigheid voor een organisatie het strategisch zoekproces begeleidt. Co-creërend werken met de organisatieleden vanuit het besef dat strategie een voortdurend proces van zoeken, beslissen en experimenteren is.”

Em. Prof. Dr. André Wierdsma, Nyenrode Business Universiteit.

 

 

“Koen heeft ons geholpen bij onze strategische herpositionering. Een helder strategisch kader met scherpe keuzes leidde tot zeer concrete implementatieplannen: actionable en realistisch. De resultaten van in de afgelopen jaren liegen er niet om. Inmiddels is Vomar al vier jaar op rij de (autonoom) snelst groeiende supermarkt van Nederland.”

Aart van Haren, Algemeen Directeur Vomar Voordeelmarkt

 

“Koen kijkt vanuit een breed perspectief naar zaken en uitdagingen waarin een organisatie zit, hij weet een team tot nieuwe inzichten en ideeën te laten komen en deze vervolgens pragmatisch toepasbaar en uitvoerbaar te maken. Op zijn gebied is Koen een vernieuwend denker die je zeker in de gaten moet houden.”

Evelien Sanders-de Boer, Algemeen directeur VRUMONA

 

“Koen geeft strategie diepte en draagvlak. Ook onder complexe omstandigheden zorgt Koen door zijn manier van werken voor een krachtig proces met positieve betrokkenheid van stakeholders, authentieke identiteit van strategie en scherpte ten aanzien van de uitvoering van strategie. Wij hebben sindsdien grote stappen voorwaarts gemaakt.”

Gijsbert van Dijk, Algemeen directeur van Dijk Bakery

 

“Koen helpt door zijn eigenzinnige scherpe manier van vragen stellen een discussie naar een hoger niveau te brengen in combinatie met een snufje wetenschap en een vleugje filosofie. Zijn kracht zit in zijn no-nonsens houding om zo uiteindelijk een belangrijke bijdrage te leveren strategie tastbaar en concreet te maken.”

Ronald Poos, Managing Director Meat Friends onderdeel van van Loon Groep.