Koen Hazewinkel
aangenaam

Ik adviseer inmiddels meer dan twintig jaar over vraagstukken van Strategie, Organisatieontwikkeling en Leiderschap. Heb veel kennis en ervaring binnen de levensmiddelensector maar ben daarnaast actief in andere branches. Ik werk internationaal en heb zicht op vele geografische markten binnen Europa en daarbuiten.

Daarnaast ben ik een van de oprichters van vibrant-thinking.org. Een kennisplatform dat zich richt op de ontwikkeling van een dynamisch perspectief op management, leiderschap en strategie.

Al mijn hele werkende bestaan ben ik verbonden aan de universitaire wereld. Na Universiteit Nyenrode en Cornell University ben ik nu als kerndocent verbonden aan de EFMI Business School, waar ik vakken doceer als Strategie, Organisatie Ontwikkeling en Leiderschap. Daarnaast ben ik lid van de faculteit van de Management School St. Gallen. Daar ben ik docent voor de leergang Rethinking Leadership

Tenslotte verzorg ik lezingen op congressen en bijeenkomsten.